Szolgáltatások

Milyen feladatokkal kereshet minket?

Szoft-Ferr Kft.  célul tűzte ki a Dunaújváros és környéke nagyszámú üzemeinél, vállalkozásainál keletkező hulladékok begyűjtését, hasznosítását.

Vas és acélhulladék felvásárlás

Acélszerkezetek, gépek, berendezések bontása, darabolása, begyűjtése,

előkészítés kohóipari hasznosításra.

Színesfém hulladék felvásárlás

A szükséges szakmai ismeretek birtokában a színesfém hulladékot fajtánként, ötvözetenként különválogatjuk, az idegen anyagot, idegen fémet eltávolítjuk és

újrahasznosítása elszállítjuk.

Műanyag hulladék kezelés

Az újrahasznosítható műanyagokat kiválogatjuk és hasznosítónak értékesítjük, a nem hasznosítható műanyagokat lerakóban elhelyezzük.

Fa hulladék hasznosítás

A begyűjtött fa csomagolási hulladékból az idegen anyagot- műanyag- fém, papír stb.- kiválogatjuk és tüzifaként, illetve darálás után bútorlap alapanyagként

értékesítjük.

Veszélyes anyagok, hulladékok kezelése

A termelés során számtalan veszélyes anyag maradvány, szennyezett hulladék keletkezik. Ezeket a hulladékokat elkülönítetten, a környezetvédelmi jogszabályoknak megfelelően szelektálva gyűjtjük, nyilvántartásba vesszük, előkezelés után hasznosítóhoz vagy égetőműbe, lerakóban helyezzük el.

Üzemi gépek, acélszerkezetek bontása

Nagy szakértelemmel rendelkezünk fém szerkezetek, gépek bontásában, hogy minél nagyobb arányban újrahasznosításra kerülhessenek a kibontott fémhulladékok.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szakértő csapatunk várja megkeresését. Töltse ki kapcsolati ürlapunkat és igyekszünk mihamarabb választ adni felmerült kérdéseire.